Boka bana

Boka bana på

Sjöbo Padelcenter

Bokning av bana görs via bokningssystmet MATCHi. Har du redan ett konto sedan tidigare är det bara att logga in och boka, antingen via appen för iOS eller Android eller via dator på MATCHi:s hemsida.

Boka bana på via MATCHi
Boka din bana på Sjöbo Padelcenter via MATCHi
INGET MATCHi-KONTO?

För dig som inte bokat tidigare

Gör såhär för att registra ett konto för att kunna boka bana:

1. Gå till Registrera dig på MATCHi och följ instruktionerna. För att aktivera ditt konto behöver du bekräfta länken i aktiveringsmailet. Använd en giltig mailadress som du läser ofta så att du kan motta framtida bokningsbekräftelser.

2. Leta upp Sjöbo Padelcenter på MATCHi och hitta sedan en tid som passar.

3. Du kan välja att betala genom att lägga till ett nytt konto/kreditkort första gången du bokar och betalar en tid eller gå till kontoinställningar och lägga till ett kort i förväg.

4. Efter du har bokat en bana får du en bekräftelse via e-post. Där finns en kod som används för att komma in på anläggningen om det är låst. Skriv in koden på kodläsaren vid entrédörren så låset öppnas. Koden är giltig i 40 minuter innan bokad bana. Banans lampor tänds automatiskt när din tid börjar.

Behöver du mer hjälp att komma igång gå till Hjälpcenter på MATCHi.

MATCHi:s App

Smidigaste sättet att boka bana efter man skapat sitt konto är att ladda hem MATCHi:s app för iOS eller Android. Se länkar nedan.

Boka och delta i aktiviteter

via MATCHi

Vi anordnar en hel del aktiviter som är bokningsbara via MATCHi. Man bokar och betalar direkt via appen eller webbsidan. För att få en bra överblick vilka aktiviteter som är tillgängliga använd webbläsaren på antingen dator eller telefon. Alla aktiviteter som anordnas hittar ni på vår MATCHi-sida. Exempel på aktiviteter som går att boka är:

 

Americano

Americano är en spelform med korta matcher och där du lottas med en ny spelpartner inför varje match. Matcherna är korta och intensiva och vi brukar spela om 21 eller 24 poäng/match där man räknar 1, 2, 3 och så vidare. Efter varje match registreras resultatet och man samlar på sig sina poäng. När tiden är slut är den som samlat ihop flest poäng vinnaren.

 

Team Americano

Samma spelform som Americano men man spelar tillsammans med samma spelpartner hela tiden.

 

Mexicano

Mexicano är en spelform liknande Americano med korta intensiva matcher fast där upplägget är att skapa ett spelschema med mål att matcherna ska bli så jämna som möjligt. Poängen räknas på samma sätt som en Americano. Spelordningen genereras efter varje spelomgång utifrån den aktuella poängställningen.

 

Team Mexicano

Samma spelform som Mexicano men man spelar tillsammans med samma spelpartner hela tiden.

 

Queen of the court (vinnarbana)

Queen of the court, även kallad vinnarbana spelas på flera banor varav en är den så kallade Queen of the court banan. Matcherna är korta och man spelar på antingen tid eller poäng. Lagen som vinner sina matcher flyttas upp en bana och de som förlorar flyttas ner. Vinner man på Queen of the court banan så stannar man kvar och försvarar sin position som Queen of the Court, förlorar man så flyttas man ner och det vinnande laget tar över. Lottning görs inför första matchen.

 

King of the court (vinnarbana)

King of the court, även kallad vinnarbana är herr-varianten och spelformen är samma som Queen of the court.

 

Team Queen/King of the court

Spelas på samma sätt som Queen/King of the court men man spelar tillsammans med samma spelpartner hela tiden.

 

Padel och bubbel

Populära Padel och bubbel för antingen damer eller herrar med varierande spelformer som Americano, Mexicano, Queen/King of the court. Vi spelar först padel och efteråt blir det snacks, dricka och mingel.

 

Kurser och träningar

Regelbundet anordnar vi intensivkurser och privatträningar som går att boka direkt via MATCHi.

 

Övriga aktiviteter

Andra aktiviteter som anordnas är: Lunchpadel, Frukostpadel, Fredagsmix, Prova på Padel, Seniorpadel, Padel för föräldralediga med mera. Så håll utkik på vår MATCHi-sida vilka aktiviter som är tillgängliga just nu. Har du frågor eller funderingar angående våra aktivteter så tveka inte att kontaka oss.