Padel som friskvård

UTNYTTJA DITT

FRISKVÅRDSBIDRAG

Här på Sjöbo Padelcenter kan du utnyttja ditt friskvårdsbidrag och spela padel. Antingen via strötimmar eller vid bokning av aktiviteter. Padel är en av många aktiviteter som klassas som friskvård, dvs. är hälsofrämjande (fysisk aktivitet). Läs nedan hur du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag och saknar du något går det bra att kontakta oss här.

Padel på Sjöbo Padelcenter
Boka din bana på Sjöbo Padelcenter via MATCHi
KÖP DIREKT VIA

MATCHi

Har du en arbetsgivare som erbjuder friskvårdsbidrag mot uppvisande av kvitto, kan du enkelt köpa och få ut ett kvitto via MATCHi. Det är viktigt att du har en MATCHi-profil med uppdaterade uppgifter såsom förnamn, efternamn, personnummer om din arbetsgivare kräver det.

Värdekort

På vår MATCHi-sida kan du köpa värdekort som laddas på ditt konto som kan användas till både bokning av tider samt aktiviteter.

Kvitto för friskvård

Kvittot hittar du under ”Mina betalningar” som ligger i din profil.

?
ANSLUTNA

FRISKVÅRDSLEVERANTÖRER

Epassi

Är din arbetsgivare ansluten till Epassi (tidigare ActiWay är Epassi från 1 januari 2022) går det bra att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att köpa värdekort hos oss. Sjöbo Padelcenter är anslutna till Epassi och du kan köpa värdekort direkt via deras app.

Köp direkt på plats eller kontakta oss för alternativa lösningar. För att kunna utnyttja ditt värdekort och boka bana/aktiviteter krävs ett MATCHi-konto. Har du inget MATCHi-konto behöver du skapa ett. Läs mer om det här.

Wellnet - Friskvårdsleverantör

Wellnet

Är din arbetsgivare ansluten till Wellnet går det bra att handla med ditt friskvårdsbidrag direkt via Wellnet. Sjöbo Padelcenter är anslutna till Wellnet och du kan köpa spelkrediter direkt på deras sida.

Efter ditt köp kontakta oss så lägger vi till krediter på ditt MATCHi-konto. Har du inget MATCHi-konto behöver du skapa ett. Läs mer om det här.

Wellnet - Friskvårdsleverantör

Benify

Är din arbetsgivare ansluten till Benify går det bra att handla med ditt friskvårdsbidrag direkt via Benify. Sjöbo Padelcenter är anslutna till Benify och du kan köpa värdekort direkt på deras sida.

Efter ditt köp kontakta oss så lägger vi till krediter på ditt MATCHi-konto. Har du inget MATCHi-konto behöver du skapa ett. Läs mer om det här.

Benify - Friskvårdsleverantör